Ansikte och kropp

Ansiktsbehandlingar

"Pure Senses Spa" has chosen the best products from plants and herbs, sea and nature, to pamper your skin. Enjoy this unique experience!

 • Aromatherapy Intensive Facial Treatment
 • Spa Black Pearl Unique Facial

Valmont Facial Treatments

 • Purity of the Alps by Valmont
 • Valmont Immediate Beauty Flash
 • Nature Express Hydration

Valmont Most Advanced Anti-Age & Repair Facials

 • Vitality of the Glaciers
 • AWF Eye Lift treatment

Lyxig behandling med kaviar

Skäm bort dig med det absolut bästa och varken din hud eller ditt sinne kommer någonsin att bli det samma igen. I vår stressiga värld förefaller ibland sann lyx vara något bortom det som kan köpas för pengar.

Vår unika behandling LUXURIOUS FRESH CAVIAR är den första kylbehandling som baseras på kaviarextrakt.

En fantastisk och lyxig behandling med djupverkande ingredienser som extraherats från färsk kaviar. Behandlingen omformar och återställer snabbt trött hy, gör den stramare och ger ett sammetslent utseende. Huden får ett tillskott av ny energi och återfuktas. Den är utmärkt för att återfukta torr hy och kombinationen av bio-stimulatorer, vitaminer, mikroelement och aminosyror säkerställer lyxig hudvård för ditt ansikte.

Ingredienserna är en rik källa på marin DNA som är ett av nyckelelementen för att regenerera huden. Behandlingen är frisk och fräsch och helt fri från parabener, kemiska konserveringsmedel och parfym och lämpar sig därför särskilt väl även för den mest känsliga hyn. Unna dig Luxurious Fresh Caviar behandlingen! Den passar för både män och kvinnor som vill ha de absolut bästa för sin hud.

Kroppsbehandlingar

Träd in i Anne Semonins och Germaine de Cappucinis värld som använder ingredienser direkt från naturen. Utsökta kryddor, pärlextrakt och rena essentiella oljor används för att få dig att slappna av och må bra.

 1. 1. Aromatisk kroppsmassage med svart sand 
  Den ultimata peeling upplevelsen med svart sand från Tahiti och aromatiska oljor som aktivt avlägsnar döda hudceller och gör huden underbart mjuk, silkeslen, avgiftad och ungdomligt skimrande. Den delikata doften av exotisk järnört bidrar till ett helhetsintrycket av en känsla av att må riktigt bra och slappna av. Aromatiska oljor som smörjs in över hela kroppen och ger näring, mjukar upp och återställer balansen av mineraler i huden, och som efterföljs av peeling och inpackning av hela kroppen. Behandlingen inkluderar Phyto-Aromatisk massage av hela kroppen för att återuppväcka dina sinnen.

 2. 2. Snabbverkande aromatisk saltpeeling 
  En snabbverkande peeling med aromatiska oljor och salt som är perfekt för närande, uppmjukande och återfuktande hudvård.

 3. 3. Avgiftande uppfriskande inpackning
  Behandling som ger energi, avgiftar och stramar upp huden. Först ges en mild peeling för att stimulera blodcirkulationen. Därefter används tångextrakt för att ta vara på kraften från havet och dess djupa rengörande verkan och förmåga att återställa mineralbalansen.

 4. 4. Kroppsinpackning med återfuktande rosa lera 
  Kroppsbehandling som är fuktgivande och återfuktar och är framtagen för att återställa uttorkad hy eller hy som skadats av solen. Behandlingen inleds med peeling för hela kroppen och massage av huvudet. Därefter appliceras rosa kaolin lera som innehåller näringsämnen och oljor. En perfekt behandling och törstsläckare för kroppen när huden blivit trött och överkänslig.

 5. 5. Cellulitebehandling 
  En speciellt framtagen behandling för att stimulera kroppen med särskilt fokus på områden där det kan ske vätskeansamling, bildning av celluliter eller skiftningar i hudens färgtoner. Genom att använda lymfatiskt stimulerande massagetekniker på benen och fötterna återställs cirkulationen. Därefter läggs en avgiftande och uppstramande mask som löser blockeringar och ger huden en jämn färgton. Flera upprepade behandlingar rekommenderas för bästa resultat.

 6. 6. Exotisk orientalisk peeling 
  En peeling behandling som innehåller en blandning av de allra finaste och mest dyrbara kryddorna som finns i världen. En återfuktande och närande behandlingen som innehåller orientalisk kåda, partiklar av träd, bambu, vallmofrön och muskotnöt.

 7. 7.  Silkeslen inpackning 
  Kroppsinpackning baserad på extrakt av silke. Den mjuka konsistensen fungerar som ett yttre hudlager och möjliggör massage med stenar av bergarten obsidian. Huden blir slät och återfuktas på djupet. Effekten varar länge.

 8. 8. Harmonisk chokladbehandling 
  En mjuk, varm och behaglig behandling baserad på extrakt av kakao. Det är en trippelverkande behandling: återfuktande, motverkar oxidativt åldrande och motverkar celluliter. Det milda kakaosmöret är närande och mjukar upp huden och ger en underbart ljuv känsla.

 9. 9. Lyxig spa behandling av kroppen med pärlor 
  Månens magi och pärlors gynnsamma egenskaper skapar en lyxig, sofistikerad behandling som återfuktar, mjukar upp och stramar åt huden. Huden blir skimrande och vacker.

 10. 10. Spa upplevelse med inslag av guld 
  Solenskraft och guldalger ger en glamorös och vitaliserande behandling som skyddar, stimulerar och berikar huden. Behandlingen skyddar huden och täcker den med en slöja av guld.

 11. 11. Kleopatras sensation för kroppen 
  Behandling som effektivt återfuktar på djupet. Näringsrik grädde, mandel olja och rena essentiella oljor återfuktar och ger huden näring speciellt under heta sommardagar.

 12. 12. Upplev behandling med rasul-lera 
  Den ultimata behandlingen för två. Ingredienserna från jorden förenas och erbjuder den perfekta behandlingen och återfuktar kroppen i en avkopplande och sensuell omgivning.

 13. 13. Crystal Peeling

 14. 14. Tropical Sugar Peeling

ErbjudandenTHE ROYAL BLUE

Mer om Rοyal Blue

Beste

 • Royal Blue Resort & Spa , part of the Splendia hotel selection

Kontakt Information

THE ROYAL BLUE

Panormo Geropotamou, GR 74057 Rethymnon, Kreta, Grekland..
Phone+ 30 28340 55000, Email info@royalblueresort.com
MH.TE 1041K015A0036201

Prata med oss

Follow us on our social networks

 • Blog
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Plus
 • Youtube
 • TripAdvisor
 • Holiday Check
 • Instagram

Newsletter